.

.

QuadBoss Пумпа За Вода Обнова На Комплет

QuadBoss Пумпа За Вода Обнова На Комплет

DEN 1262.16
Достапност
Залиха

Ги вклучува сите неопходни хардвер за обнова на една пумпа за вода.Вклучува : Лежишта, каде што е применливо, гумени печати, пумпа за вода заптивка, механички пумпа за вода печат, каде што е применливо, од страна на покрие заптивка, snap прстени се наоѓа на пумпа за вода вратило, бакар мозоци подлошки.Ги вклучува сите неопходни хардвер за обнова на една пумпа за вода.Вклучува : Лежишта, каде што е применливо, гумени печати, пумпа за вода заптивка, механички пумпа за вода печат, каде што е применливо, од страна на покрие заптивка, snap прстени се наоѓа на пумпа за вода вратило, бакар мозоци подлошки.Оваа точка одговара на следните возила апликации : за Поларис 400 L 2x4 1994-1995for Поларис 400 L 4x4 1994for Поларис Голема Шеф 400 L 6x6 1994-1997.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа