.

.

Заклучување на вратата Батеријата Далечински Управувано Електрично Заклучување Скриени Врата Заклучување Копче DC12V Електронски Заклучи Портата Настроената Дома

Заклучување на вратата Батеријата Далечински Управувано Електрично Заклучување Скриени Врата Заклучување Копче

DEN 897.60
Достапност
Залиха

Батеријата Далечински Управувано Електрично Заклучување Скриени Врата Заклучување Копче DC12 V Електронски Заклучи Портата настроената Дома контрола на Пристап.Батеријата Далечински Управувано Електрично Заклучување Скриени Врата Заклучување Копче DC12 V Електронски Заклучи Портата настроената Дома контрола на Пристап.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа