.

.

Hisencn 6 Штекер Скара Igniter, Искра Генератор 6 Штекер Push Копчето Igniter Замена за Kenmore, Nexgrill, Amana, Двор Скара, Brinkmann, Fiesta, Uniflame и Повеќе Скари

Hisencn 6 Штекер Скара Igniter, Искра Генератор 6 Штекер Push Копчето Igniter Замена за Kenmore, Nexgrill, Amana,

DEN 263.76
Достапност
Залиха

Универзална 6 штекер скара ignitor се вклопува Kenmore, Nexgill, Amana, Двор Скара, Brinkmann, Fiesta, Uniflame и Повеќе Скари. ("АА" батерија не се вклучуваат)►Трајни и Трае Подолго. ►Лесно да се инсталира : Лесно да се инсталира за неколку минути.Се вклопува brinkmann 810-1750-S, 810-1751-S, 810-3551-0, 810-7400-F, 810-7400-S, 810-8500-S, 810-8501-S, 810-8530-F, 810-8530-S, 810-8534-С. ►Одговара на скара господар 720-0670 E. ►Се вклопува grillada GG60000-4 B. ►Се вклопува Kenmore 119.16658011, 122.16648900, 16641, 16648, 640-26629611-0, 640-82960819-9, 720-0650 A. ►Се вклопува duro 780-0390. ►Одговара на дуна-glo DGF510 SSP, DGF510 SSP-Г. ►Вклопува fiesta сина ember FG50069 LP, сина ember FG50069 NG, FG50069, FG50069-U401, FG50069-U409, FG50069-U411, FG50069 LP, FG50069 NG.Се вклопува во големата сала CG108 ALP, CGT12 ALP, CSTS13 ALP. ►Одговара на скара готвач BM616, GC610, GC616, GC716, GC7550, GC816, PAT502. ►Се вклопува господар готвач 85-3100-2, 85-3101-0, T480. ►Се вклопува господар гради BG179 A, E3518-ЛП, GR1008-015039. ►Се вклопува членови марк B09 SMG1-3 F, M3206 ALP, M3206 ANG. ►Се вклопува nexgrill 720-0430, 720-0650 A, 720-0670 C, 720-0670 E, 720-0888. ►Одговара на отворено гастрономски B09 SMG1-3 F, B10 SR10-C, GR2057601-ОИ-00. Се вклопува во дворот BGE530 BSP, BGE530 PSP, BY12-084-029-98, BY13-101-001-13, BGE530 BSP, BGE530 PSP, BY12-084-029-98, BY13-101-001-13, GBC1255 W, GBC1355 W-В. ►Одговара на Подобро Домови & Градини 720-0783 H, BG1755 B, BH13-101-099-02. ►Се вклопува charbroil 463460708, 463460710, 466420911, C-46 G5 CB. ►Се вклопува charmglow 810-8500-S, 810-8530-F, 810-8530. Се вклопува совршено пламен GSC3318, GSC3318 N, PF30 LP. ►Се вклопува sonoma PF30 LP. ►Одговара на реката решетката GR1031-012965. ►Се вклопува безпогрешен SF34 LP, SF892 LP. ►Се вклопува тера опрема 780-0390. ►Одговара на Тоскана CS812 LP, SH-CS812 LP. ►Се вклопува uniflame GBC1059 WB, GBC1059 WB-C, GBC1059 WE-C, GBC1143 W-C, GBC850 W, GBC850 W-C, GBC850 WNG-C, GBC940 WIR, GBC956 W1 NG-C. Големина : 6 Штекер.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа