.

.

SHINESTAR Универзална 5 Штекер Скара Igniter за Nexgrill 720-0830H, Господар Гради 1010048, Скара Господар 720-0697 и Повеќе, Лесно да го Инсталирате

SHINESTAR Универзална 5 Штекер Скара Igniter за Nexgrill 720-0830H, Господар Гради 1010048, Скара Господар 720-0697

DEN 520.80
Достапност
Залиха

АДС Заверена универзална искра генератор BBQ гас скара igniter Замена 5 Штекер "АА" Батерија Push Копчето Igniter (Батеријата не се вклучуваат).Замена за Скара Господар 720-0697, Ducane3400, Афинитет 31421001, Афинитет 3400, Афинитет 4200, Афинитет 4400. Замена за Nexgrill 720-0459, 720-0670 A, 720-0697, 720-0697 E, 720-0719 BL, 720-0744, 720-0773, 720-0783, 720-0830 D, 85-3225-6, Uniflame GBC750 W, GBC940 WIR, GBC956 W1 NG-C, NSG3902 B.Замена за Господар Гради 1010037, 1010048, Kenmore 119.1614421, 119.16231, 119.1643301, 119.1643401, Charbroil 463210310, 463211711, 463212511, 463433016, 466433016, 469432215. Замена за Brinkmann 6430, 810-3420-W, 810-3885-F, 810-3885-S, 810-4400, 810-4400-0, 810-4400-1, 810-4400-Б, 810-6430-W, 810-6570-F, Charmglow 810-6800-0,810-6830-0, 810-7310-F, 810-7310-S, 810-7400-F, 810-7400-S,810-8550-С.Пакет содржи : 1x скара igniter.Места:5 Outlets Certificate:CSAMounting Дупка:7/8" diameter Volt:1.5-Volt "АА" Батерија (DC1.5 V)Замена за овие модел како што е подолу : За Скара Господар 720-0697 For Членови Марк 720-0830 F, 720-0830 GFor Uniflame GBC750 W, GBC940 WIR, GBC956 W1 NG-C, NSG3902 BDucane3400, Афинитет 31421001, Афинитет 3400, Афинитет 4200, Афинитет 4400 For Charbroil 463210310, 463211711, 463212511, 463433016, 466433016, 469432215 For Nexgrill 720-0459, 720-0670 A, 720-0697, 720-0697 E, 720-0719 BL, 720-0744, 720-0773, 720-0783, 720-0830 D, 85-3225-6 For Господар Гради 1010037, 1010048, B10 LG25, MFA480 BSP, MFA480 GSN, MFA480 GSP, SH3118 BFor Charmglow 810-6800-0,810-6830-0, 810-7310-F, 810-7310-S, 810-7400-F, 810-7400-S,810-8550-Сфор Дворот Grill BY14-101-001-04, GBC1460 WFor Cuisinart 85-3032-4, 85-3033-2, C790 SR, G51217, G51218, G53501, G53502, G53507 For Brinkmann 6430, 810-3420-W, 810-3885-F, 810-3885-S, 810-4400, 810-4400-0, 810-4400-1, 810-4400-Б, 810-6430-W, 810-6570-FFor Дуна-Glo DGE486 BNP, DGF486 GRP, DGF486 GSP, DGF487 GRP, M486 BBDG14, M486 BBDG14-D, M486 GMDG14, M486 GMDG14-D, M486 RDDG14, M486 RDDG14-DPlease проверете ја вашата СКАРА скара модел и да препорача дека првата мерка на старите цевки горилници (должина и дијаметар) и да се споредат да спецификации за овој производ листата.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа