.

.

Го замени делови 3-Пакет од не ' Рѓосувачки Челик Electrode Замена за Одберете DCS Гас Grill27DBQ, 27DBQR, 27DBR, 27DSBQ, Модели

Го замени делови 3-Пакет од не ' Рѓосувачки Челик Electrode Замена за Одберете DCS Гас Grill27DBQ, 27DBQR, 27DBR,

DEN 623.76
Достапност
Залиха

Замена за DCS 27 DBQ, 27 DBQR, 27 DBR, 27 DSBQ, 27 DSBQR, 27 FSBQ, 27 FSBQR, 36 DBQ, 36 DBQAR, 36 DBQR, 36 EBQAR, 48 DBQ, 48 DBQAR, 48 DBQR, 48 EBQAR, 48 EBQR, BGA27-BQ.Замена за DCS BGA27-BQR, BGA36-BQARL, BGA36-BQARN, BGA48-BQARL, BGA48-BQARN, BGA48-BQRL, BGA48-BQRN, BGB30-BQRL, BGB30-BQRN, BGB36-BQARL, BGB36-BQARN.Лесен за инсталација и лесен за употреба.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа