.

.

8 ТОН ВОЗДУХ и Хидраулични Долго RAM меморија Шише Џек Моторот ја воочи големината и Цреша Берач Алатки

8 ТОН ВОЗДУХ и Хидраулични Долго RAM меморија Шише Џек Моторот ја воочи големината и Цреша Берач Алатки

DEN 1173.60
Достапност
Залиха

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 8 ТОН (17600 LB ). 23-3/4" 42".Потребни Воздушен Притисок 110 - 120 PSI.Проток на воздух, Потребен 7 CFM.Воздухот Влезот Големина 1/4" – 18 NPT. 8 ТОН ВОЗДУХ И ХИДРАУЛИЧНИ ДОЛГО RAM меморија ШИШЕ ЏЕК МОТОРОТ ја воочи големината и ЦРЕША PICKERTOOLS МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 8 ТОН (17600 LB ) 23-3/4" 42" Бара Воздушен Притисок 110 - 120 PSI Проток на Воздух, Потребен 7 CFM Воздух Влезот Големина 1/4" – 18 NPT.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа