.

.

ДП 0108-002 Спојки Роб Цилиндар Обнова Поправка Делови Комплет Одговара на Хонда

ДП 0108-002 Спојки Роб Цилиндар Обнова Поправка Делови Комплет Одговара на Хонда

DEN 981.84
Достапност
Залиха

Одговара на ХОНДА Пресретнувачи 700 VF700 F (84-85), Пресретнувачи 750 VF750 F (84), Магна 700 VF700 C (84-87), Магна 750 VF750 C (88), Nighthawk 550 CB550 SC (83), Nighthawk 650 CB650 SC (83-85), Nighthawk 700 S CB700 SC (84-86), PC800 Пацифичкиот Брег (89-90, 94-98).Одговара на ХОНДА Sabre 700 VF700 S (84-85), Сенка 1100 VT1100 C (85-90, 92-96), Сенка 1100 VT1100 C2 Американски Класичен Издание (96), Сенка 1100 VT1100 CL (93-94), Сенка 700 VT700 C (84-87), Сенка 750 VT750 C (83), Сенка 800 VT800 (88).Одговара на ХОНДА V45 Пресретнувачи VF750 F (83), V45 Магна VF750 C (82-83), V45 Sabre VF750 S (82-83), V65 Магна VF1100 C (83-86), V65 Sabre VF1100 S (84-85),.ОЕМ Одговара - го Заменува Хонда дел броеви : Пролет : 22864-MB0-003, Клипот Првенство : 22865-MB0-003, Нафта Печат : 91209-MB0-003, Bleeder Капа : 43353-461-771. Спојката Роб Цилиндар Поправка Обнова на Делови Комплет дизајниран и произведен да работи совршено со вашето возило.Направен во Јапонија на највисок квалитет на алкохол-отпорни Viton Гума.Тоа Ќе Одговара? - Проверете ја целосната листа на компатибилни возила во описот подолу.Е Потребна Помош? - Порака на нас, или постави прашање подолу пред да купите ако сте сигурни за објектот да вклучите вашето возило.Содржи (1) Спојки Роб Цилиндар Поправка Обнова На Делови Комплет.Одговара на следните модели на Хонда/години : Пресретнувачи 700 VF700 F (84-85) Пресретнувачи 750 VF750 F (84) Магна 700 VF700 C (84-87) Магна 750 VF750 C (88) Nighthawk 550 CB550 SC (83) Nighthawk 650 CB650 SC (83-85) Nighthawk 700 S CB700 SC (84-86) PC800 Пацифичкиот Брег (89-90, 94-98) Sabre 700 VF700 S (84-85) Сенка 1100 VT1100 C (85-90, 92-96) Сенка 1100 VT1100 C2 Американски Класичен Издание (96) Сенка 1100 VT1100 CL (93-94) Сенка 700 VT700 C (84-87) Сенка 750 VT750 C (83) Сенка 800 VT800 (88) V45 Пресретнувачи VF750 F (83) V45 Магна VF750 C (82-83) V45 Sabre VF750 S (82-83) V65 Магна VF1100 C (83-86) V65 Sabre VF1100 S (84-85) Заменува ОЕМ Хонда дел броеви : Пролет : 22864-MB0-003 Клипот Првенство : 22865-MB0-003 Нафта Печат : 91209-MB0-003 Bleeder Капа : 43353-461-771.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа