.

.

Болните Оптички AGSE 1200-1211 Светлина Завеса Приемник 48

Болните Оптички AGSE 1200-1211 Светлина Завеса Приемник 48

DEN 1843.20
Достапност
Залиха

PN : AGSE 1200-1211 AGSE 12001211 AGSE-1200-1211 Светлина Завеса Приемник 48" Вкупна Должина : 53" Класификација : ПСД ПСД BWS-S Верзија на Софтвер : 2.12 Напон : 24 Vdc 110 Vac 230 Vac Фрекфенција : 50 / 60 Hz Потрошувачка на Енергија : 30 VA Заштитени Висина : 1183 MM Мин Објект Чувствителност : ¢¥30 mm Max.Опсег : 6 m (20 Ft) Време на Одговор : ¢¤30 ms Температурата на работа : 0..55° C (32.131° F) 40000-.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа