.

.

Г-дин Грејач F242100 MH15T 10000-15000 BTU tanktop пропан грејач radiantly со загуба на топлина на воздухот без електрична енергија

Г-дин Грејач F242100 MH15T 10000-15000 BTU tanktop пропан грејач radiantly со загуба на топлина на воздухот без

DEN 1428.48
Достапност
Залиха

Месеци директно до 5-20 lb.пропан цилиндар. (ЦИЛИНДАР НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ).Здраво, med, ниско ниво на регулаторот.Грејач исклучува автоматски со загуба на пламен.До 30 часа максимална топлинска време на 20-lb.резервоарот.Надворешна употреба само.Г-дин Грејач F242100 MH15 T 10000 - 15000 BTU Tanktop Пропан Грејач d504.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа