.

.

Сиера Меѓународни 18-2353 Shift Род Черупка Собранието, бела

Сиера Меѓународни 18-2353 Shift Род Черупка Собранието, бела

DEN 732.24
Достапност
Залиха

Дизајниран за употреба со Mercruiser Алфа јас Генералот II (s/n 0 D469859-0 K999999) стерн дискови.Вклучува една смена род черупка собранието по пакет.Заменлив со GLM 21015, Mallory 9-76136, Mercruiser Стерн Вози 23-815921 A10, 23-815921 A17, 23-815921 A2, 23-815921 A21, 23-815921 A6 и 23-815921 A8. Секој Сиера производот ги исполнува или го надминува оригинална опрема дел го заменува.Одговара тип : Универзална Одговара.Сиера е 18-2353 Shift Род Черупка Собранието е дизајниран за употреба со Mercruiser Алфа јас Генералот II (s/n 0 D469859-0 K999999) стерн дискови.Вклучува една смена род черупка собранието по пакет.Тоа е заменлива со GLM 21015, Mallory 9-76136, Mercruiser Стерн Вози 23-815921 A10, 23-815921 A17, 23-815921 A2, 23-815921 A21, 23-815921 A6 и 23-815921 A8. Секој Сиера производот ги исполнува или го надминува оригинална опрема дел го заменува.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа