.

.

Игри Работилница Warhammer 40,000 Hexfire Заградени Сет

Игри Работилница Warhammer 40,000 Hexfire Заградени Сет

DEN 5998.80
Достапност
Залиха

Вклучува : Оваа битка кутија комплет содржи единици за двете Сива Витези и слуги на Tzeentch.Внатре, ќе најдете 29 пластични Цитаделата минијатури, 40-страница Hexfire кампања книга, плус дополнителни правила за да се опишат ова supernaturally расипани театар на војната.Datasheets : Вие исто така ќе најдете datasheets за се што е во собата, вклучувајќи ја и алтернативата да се изгради опции за колекции што може да направи повеќе од една единица тип, во прилог на нови Војната правила за двете фракции.Игра Собирање : Овие минијатури се од Warhammer 40,000 игра колекција.База : Снабдува со 8x 40mm Цитаделата круг основа и 20x 32-милиметри Цитаделата круг база.Дизајн : Дизајниран и произведен од страна на Игри Работилница.Оваа битка кутија комплет содржи единици за двете Сива Витези и слуги на Tzeentch.Внатре, ќе најдете 29 пластични Цитаделата минијатури, 40-страница Hexfire кампања книга која вклучува позадина наративен детали конфликт помеѓу Сива Витези и Илјадници Синови во текот Hexenfast, плус дополнителни правила за да се опишат ова supernaturally расипани театар на војната.Вие исто така ќе најдете datasheets за се што е во собата, вклучувајќи ја и алтернативата да се изгради опции за колекции што може да направи повеќе од една единица тип, во прилог на нови Војната правила за двете фракции.Сет, исто така, вклучува Хаос Простор Маринци Трансфер на Состојба, заедно со 8x 40mm и 20x 32-милиметри Цитаделата круг основи.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа