.

.

Монопол: Дизни Негативци Издание Одбор Игра за Деца на Возраст од 8 и Горе, Игра како Класичен Дизни Негативец

Монопол: Дизни Негативци Издание Одбор Игра за Деца на Возраст од 8 и Горе, Игра како Класичен Дизни Негативец

DEN 755.76
Достапност
Залиха

МОНОПОЛ ИГРА : ДИЗНИ НЕГАТИВЦИ ИЗДАНИЕ : Дизни фановите можат да уживаат играјќи ова издание на Монопол игра на табла, која има класичен негативци се гледа во Дизни филмови.НЕГАТИВЕЦ БЕЛЕЗИ : Игра како омилени Дизни негативец : Cruella, Јафар, Лузна, Злото Кралицата, Maleficent, или на Кука.Секој карактер има посебни способност насликани на својата Моќ картичка.ОТРОВ APPLE КАРТИЧКИ : Монопол Во Игра : Дизни Негативци Издание содржи Отров Apple картички што им даде на играчите предност како што се крадење пари и својства, како и ставање слободни Thickets.НЕГАТИВЕЦ ДОГОВОРИ : Играчите го ангажира најпознатите Дизни негативци тие можат да како што се купуваат и продаваат Негативец Договори наместо локации.ПЛАМЕН НА СИЛА : Кога играчите се помине ОДАТ тие може да се стави на Пламен на Моќта прстен на нивните знак и употреба на посебни способност прикажани на нивниот карактер е Моќ картичка.Discard (отфрли) ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРТИЧКИ : Item доаѓа со четири црни празни картички.Отфрлите празни картички.Не се игра вредност.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа