.

.

MARKLIN ХО Дигитални DB Изразат Сите се ФРЛИЈА на Тешки Метали GFR Електрични E-40 Локомотива 29854 со Звуци FUNTIONS

MARKLIN ХО Дигитални DB Изразат Сите се ФРЛИЈА на Тешки Метали GFR Електрични E-40 Локомотива 29854 со Звуци FUNTIONS

DEN 2138.40
Достапност
Залиха

БРЗО ДИГИТАЛНИ DB ИЗРАЗАТ GFR E-40 ELEKTROLOKOMOTIVE СО СВЕТЛА И ЗВУЦИ FUNTIONS.ИСКЛУЧИТЕЛЕН КВАЛИТЕТ, РЕАЛНИ И ФИНО ДЕТАЛНИ.ИЗДРЖЛИВИ HITECH ГЕРМАНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ.MARKLIN ХО ДИГИТАЛНИ СИТЕ СЕ ФРЛИЈА НА ТЕШКИ МЕТАЛИ , ГЕНЕРАЛЕН ФЕДЕРАЛНИ ЖЕЛЕЗНИЦИ БРЗО DB ИЗРАЗАТ ЕЛЕКТРИЧНИ E-40 ЛОКОМОТИВА ОД СТАРТЕР СЕТ 29854 (КАКО 39140) СО СВЕТЛА И ЗВУЦИ FUNTIONS, НЕ СЕ ЗАГРАДЕНИ НО ОДЛИЧНО СЕ ОДЛИКУВА СО PAPERWORKS.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа