.

.

Siemens 3RT10 17-1AK61 Моторни Контактор, 3 Столбови, Завртка Терминали, S00 Големината на Рамката, 1 НЕМА Помошен Контакт, 120V на 60Hz и 110V на 50Hz AC Серпентина Напон Напон

Siemens 3RT10 17-1AK61 Моторни Контактор, 3 Столбови, Завртка Терминали, S00 Големината на Рамката, 1 НЕМА Помошен

DEN 1468.80
Достапност
Залиха

Сириус Контактор *.PN : 3 RT1017-1 AK61 3 RT10171 AK61 12 AMP1 N. O. 3 Pole Coil : 110 V 50 Hz, 120v 60 Hz1/2 HP @ 115 VAC2 HP @ 230 VAC3 HP @ 230 VAC7.5 HP @ 460 VAC 10 HP @ 575 VAC10 Завртка Terminals10 EUL Наведени 165 CUPC : 4011209345904.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа