.

.

Научни Explorer Одвратно Наука За Полнење

Научни Explorer Одвратно Наука За Полнење

DEN 575.76
Достапност
Залиха

Едукација на вашето дете за тоа што всушност расте на сопственото тело.Научете забавни факти за делови од телото, byproducts и да стане целосно да се заработи надвор како што се науката на сосема ново ниво.Се создаде stinky црево, лигави snot, лажна крв и да научат како да се развива пријателски калапи и бактерии.Вклучува 4 petri јадења, зголемувачот, 4 памук брисеви, желатин, шеќерот, сода квасец, црвена и зелена боја, гумен балон, пластична кеса и водич.Се препорачува за деца од 8 години на возраст и постари со возрасни надзор.Научни Explorer Одвратно Науката е grossest, повеќето навредливо за полнење на располагање, кои ќе се едуцираат на вашето дете со непријатни експерименти за тоа што всушност расте на сопственото тело, она што навистина е во нивните заби и објаснувања зад нашите unmentionable, валкана телесни функции.Одвратно Науката ги истражува вашето дете секојдневни прашања како "Што го прави ќе помине гас?", "Дали суштества навистина живеат во мене?", "Зошто го направи вашите нозе навистина смрдеа?" и повеќе.Вашиот млад научник ќе биде фасциниран да научат забавни факти за овие делови од телото, на нус-производи и ќе се заработи надвор како што се науката на целиот ново ниво, преку креирање на stinky црево, лигави snot, лажна крв и да научат како да се развива пријателски калапи и бактерии.Се препорачува за деца од 8 години на возраст и постари со возрасни надзор.Вклучува : .

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа