.

.

Peakworks Падне Заштита Воздржаност Lanyard со Webbing и 2 Snap Куки, 4 ft. Должина, Зелена, V815404

Peakworks Падне Заштита Воздржаност Lanyard со Webbing и 2 Snap Куки, 4 ft. Должина, Зелена, V815404

DEN 738.48
Достапност
Залиха

Должина : Идеален за позиционирање и воздржаност ситуации, овие безбедност lanyards ќе се одржи и ќе се одржи во работата на животната средина; Со компактен и пренослив дизајн, lanyard е фиксна должина (4 ft) конекција и нема шок апсорбирање капацитет.Материјал : Направени со користење на премиум полиестер webbing, на lanyard може да биде прикачен на Г-прстен на полно тело, искористување или ограничување појас за крајна работник безбедност; Напредни технички дизајн 5/8" јаже и обезбедува дополнителна поддршка за корисникот, како и спречување на падот е подобар начин на заштита на работниците од апсење падне.Падот Воздржаност : Дизајнирани да се ограничи на растојание еден работник може да се движат од едно сидро точка и кон работ на структура; Нашите lanyards обезбеди проактивен пристап за да не падне заштита и никогаш не треба да се користи кога постои ризик од паѓање.Често ги Купиле Заедно : Пар нашите Падне Заштита Воздржаност Lanyard со било Peakworks Безбедност Harnesses или Ремени за дополнителна безбедност и да го заврши работник заштита; Овие lanyards се користи за инспекција, градба, уривање и одржување.Должина : Идеален за позиционирање и воздржаност ситуации, овие безбедност lanyards ќе се одржи и ќе се одржи во работата на животната средина; Со компактен и пренослив дизајн, lanyard е фиксна должина (4 ft) конекција и нема шок апсорбирање капацитет.Материјал : Направени со користење на премиум полиестер webbing, на lanyard може да биде прикачен на Г-прстен на полно тело, искористување или ограничување појас за крајна работник безбедност; Напредни технички дизајн 5/8" јаже и обезбедува дополнителна поддршка за корисникот, како и спречување на падот е подобар начин на заштита на работниците од апсење падне.Падот Воздржаност : Дизајнирани да се ограничи на растојание еден работник може да се движат од едно сидро точка и кон работ на структура; Нашите lanyards обезбеди проактивен пристап за да не падне заштита и никогаш не треба да се користи кога постои ризик од паѓање.Често ги Купиле Заедно : Пар нашите Падне Заштита Воздржаност Lanyard со било Peakworks Безбедност Harnesses или Ремени за дополнителна безбедност и да го заврши работник заштита; Овие lanyards се користи за инспекција, градба, уривање и одржување.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа