.

.

HASMX Pack 2 925-1745A Косилка за Трева Палење Копчињата за Bolens Брутална Колумбија Занатски Huskee MTD Мареј Mastercut Ранчот Кралот на Троја-Bilt Бел Отворен Двор Машини и Двор-Човек М?

HASMX Pack 2 925-1745A Косилка за Трева Палење Копчињата за Bolens Брутална Колумбија Занатски Huskee MTD Мареј

DEN 167.76
Достапност
Залиха

Ова е Сосема Нов Косилка за Трева Палење Копчиња;.Го заменува дел броеви 725-1744, 725-1744 A, 725-1745, 725-1745 A, 925-1745 ;.Одговара на специфичните Bolens, Брутална, Колумбија, Занатски, Huskee, MTD, Мареј, Mastercut, Кралот Ранчот, Троја-Bilt, Бела Отворено, Двор Машини, и Двор-Човек модели;.Пакетот Вклучува : 2 x Косилка за Трева Палење Копчиња ;.Секој Производ од HASMX ќе уживаат 30 дена Пари назад и 18 Месеци, грижете се-бесплатно гаранција;.HASMX Pack 2 925-1745 A Косилка за Трева Палење Копчињата за Bolens Брутална Колумбија Занатски Huskee MTD Мареј Mastercut Ранчот Кралот на Троја-Bilt Бел Отворен Двор Машини и Двор-Човек модели Ова е Сосема Нов Косилка за Трева Палење Копчиња; го Заменува дел броеви 725-1744, 725-1744 A, 725-1745, 725-1745 A, 925-1745 ; Одговара специфични Bolens, Брутална, Колумбија, Занатски, Huskee, MTD, Мареј, Mastercut, Кралот Ранчот, Троја-Bilt, Бела Отворено, Двор Машини, и Двор-Човек модели; Пакетот Вклучува : 2 x Косилка за Трева Палење на Копчиња ; на Секој Производ од HASMX ќе уживаат 30 дена Пари назад и 18 Месеци, грижете се-бесплатно гаранција; Ако не сте сигурни дали тоа одговара на вашиот модел, ве молиме ни e-mail-вклучува вашиот Модели и серискиот број Забелешка - Ова е една замена на резервни Делови.Секој бренд име ќе се користи единствено за цели на демонстрирање на компатибилност;.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа