.

.

Ariens 04743700 Триење Тркала

Ariens 04743700 Триење Тркала

DEN 718.80
Достапност
Залиха

Вистински ОЕМ Ariens Дел.Го заменува стариот дел броеви : 00300300, 00170800. Одговара на различни Ariens Snowblowers : 10954, 10962, 10965, 10969, 10970, 10 M4, 10 M5, 10 M6, 10 M6 D, 10 M7 D, 10 ML35, 10 ML60, 10 ML60 D, 910002, 910006, 910008, 910009, 910010, 910013, 910014, 910016, 910017, 910018, 910019, 910021, 910942, 910954, 910955, 910962, 910965, 910995, 920001, 920007, 920008, 920010, 920012, 920013, 920014, 920015, 920016, 920300, 920302, 920303, 920304, 920305, 920306, 920307, 920308, 920309, 920311, 920312, 920402, 920403, 920404, 920500, 920501, 921001, 921002, 921003, 921004,. 921005, 921006, 921007, 921008, 921009, 921010, 921011, 921012, 921013, 921014, 921015, 921016, 921017, 921018, 921019, 921020, 921022, 921023, 921025, 921031, 921300, 921301, 921302, 921303, 921304, 921305, 921306, 921307, 921308, 921309, 921312, 921313, 924013, 924016, 924018, 924020, 924022, 924023, 924024, 924025, 924026, 924027, 924028, 924029, 924032, 924033, 924034. Ве молиме Имајте во предвид : не собере сите спецификации на горенаведените модели се наведени, ве молиме консултирајте се со сопственикот прирачник за правилно дел број за идентификација и соодветна инсталација.Број на Предмети : 1.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа