.

.

ABB A16-04-00-84 4P, Контактор, IEC, 120V AC

ABB A16-04-00-84 4P, Контактор, IEC, 120V AC

DEN 262.80
Достапност
Залиха

Семејство / Стил : А-Линија.Засилувачи : 30. Столбови : 4. Тип : Контактор, Осветлување Контактор, IEC, Осветлување, Не-Обратен.Volts AC Контрола : 120. Дел Број : 662019778976 Дел : ABB A16-04-00-84 Контактор, 30 A, 4 P, 600 VAC, IEC, 120 VAC Серпентина 30 Засилувач, 4-Пол, 600 V Оценет, 120 V AC Серпентина.А-Линија Серија, A16 Рамка, IEC Контактор со (4) N. C. Контакти.Семејство / Стил : А-Линија Засилувачи : 30 Столбови : 4 Тип : Контактор, Осветлување Контактор, IEC, Осветлување, Не-Обратен Volts AC Контрола : 120, исто Така познат како : 662019778976, ABBA16040084, ABB, A16-04-00-84, 4-Пол IEC Контактори, NEMA & IEC Контактори, Почеток & Контактори, Контрола, Автоматизација Еднаков на : .

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа