.

.

Температурата Контролер, целзиусови степени Инкубација Термостат Електронски Дигитални Мултифункционален за Одгледување(12v)

Температурата Контролер, целзиусови степени Инкубација Термостат Електронски Дигитални Мултифункционален за Одгледување(12v)

DEN 239.76
Достапност
Залиха

Тоа е прецизен и сигурен со добра долгорочна стабилност.Лесен за инсталација и фиксни.Мала големина, ниска потрошувачка на енергија, брз одговор.Различни полиња совршен употреба, удобен операција и практични прилагодувања, е ваша страна за контрола на температурата housekeeper.Погоден за изведување, одгледување и вода за контрола на температурата и други поврзани со температура детекција и контрола.Спецификации се опционални, прецизна контрола на температурата, температурата калибрација.Лесно операција, за да го поставите започнете температура, стоп температура, исправени температура конектор и така натаму.Функција : 1. Различни полиња совршен употреба, удобен операција и практични прилагодувања, е ваша страна за контрола на температурата housekeeper.2. Тоа е прецизен и сигурен со добра долгорочна стабилност.Лесен за инсталација и фиксни.Мала големина, ниска потрошувачка на енергија, брз одговор.3. Лесно операција, за да го поставите започнете температура, стоп температура, исправени температура конектор и така натаму.4. Погоден за изведување, одгледување и вода за контрола на температурата и други поврзани со температура детекција и контрола.5. Спецификации се опционални, прецизна контрола на температурата, температурата калибрација.Како да го Користите : Спецификација : Item Type : Дигитални Температура Controller Material : Plastic Weight : Прибл. 51g / 1.8 oz Operating Напон Спецификации : 12 V, 24 V, 110-220 VAccuracy Ниво : 0.1 Температура Мерен Опсег : -50-110 (℃)Температура, Мерење на Точноста : -15-65 (℃)Влажност Мерење на Точноста : 1 (RH)Температура Грешка при Мерење : ±1 (℃)е Применливо Средина : -15-55℃ / 20%-85%RHProduct Вградени Дупка Големина : 73mm / 2.9 во Дупка со Дијаметар од (φ4mm)Како да го користите : 1. Притиснете го копчето за поставување копчето еднаш да го внесете внатрешни мени, стандардно екранот е P0, притиснете го копчето за поставување копчето еднаш, и да ги поставите бараните почетна температура преку горе и долу копчиња.2. Притиснете го копчето за подесување копче еднаш за да го внесете внатрешни мени, на екранот се P0, се префрлат на P1 преку нагоре и надолу копчињата, притиснете го копчето за поставување копчето повторно и да го поставите потребни се запре температура преку нагоре и надолу клучеви.3. Внесете го внатрешни мени на ист начин, се префрлат на P2 преку нагоре и надолу копчињата, притиснете го копчето за поставување копчето повторно и да го поставите потребна калибрација на температура преку горе и долу копчиња. (Забелешка : Во амбиент, ако dete.

Параметрите на стоката

ItemType:
Digital Temperature Controller
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 51g / 1.8oz
Operating Voltage Specifications:
12V, 24V, 110-220V
Accuracy Level:
0.1
Temperature Measurement Range:
-50-110 (℃)
Temperature Measurement Accuracy:
-15-65 (℃)
Humidity Measurement Accuracy:
1 (RH)
Temperature Measurement Error:
±1 (℃)
Applicable Environment:
-15-55℃ / 20%-85%RH
Product Embedded Hole Size:
73mm / 2.9in, Hole Diameter (φ4mm)
How to use:
1. Press the setting button once to enter the internal menu, the default display is P0, press the setting button again, and set the required starting temperature through the up and down buttons. :
2. Press the setting key once to enter the internal menu, the display is P0, switch to P1 through the up and down keys, press the setting key again, and set the required stop temperature through the up and down keys. :
3. Enter the internal menu in the same way, switch to P2 through the up and down buttons, press the setting button again, and set the required calibration temperature through the up and down buttons. (Note:
In the setting, if the dete

Подобро ви се допаѓа