.

.

~Користи VHS Филм~ Приватни Делови

~Користи VHS Филм~ Приватни Делови

DEN 107.76
Достапност
Залиха

Сигнал Стандард : NTSC.Компатибилен со Под-Жанр : Биографија.Поранешниот Изнајмување : Yes.Компатибилен со Жанр : Комедија.Компатибилен со Рејтинг : Р. Образец од Страна на Froo!~КОРИСТИ VHS Филм~ "Приватни Делови"Овие се КОРИСТИ состојба.Потекнува од или единица за складирање запленувања или продавницата купи испис, затоа работна услови се .ДОЈДЕ ОД ПРОДАВНИЦАТА ЗА ОТКУПОТ.затоа нема да имаат начин за да се знае неговата работа или вршење conditions I СУМ ЧЕСЕН ПРОДАВАЧОТ, јас се НАПРАВИ НАЈДОБРО ДА се ОПИШАТ МОИТЕ ПРЕДМЕТИ НА НАЈДОБРОТО од МОЕТО .АКО НЕ СТЕ ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛНИ , "ВЕ МОЛАМ" КОНТАКТИРАЈТЕ МЕ ПРЕД ДА ГО ОСТАВАТ FEED ВРАТИ.МОЈАТА ЦЕЛ Е ДА ГИ ЗАДОВОЛИ СИТЕ МОИ COSTUMERS.ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ПОТРАГА И/ИЛИ ЗА КУПУВАЊЕ.MIKEYes, Ние не комбинирани "КУПУВАЧИ ИЗВЕСТУВАЊЕ"Повеќето Сите мои предмети наведени се или"НОВИ- "НОВИ АКЦИИ или НОВИ "СТАРИ АКЦИИ" Или USEDSome Нови Користени Предмети може да има некои козметички носат или изгребан и не може да биде во совршена состојба, но се во добра состојба.Иако некои Нови Објекти може или не може да дојде во неговата оригинална кутии и некои може да имаат пишување на тоа, кој веќе беше таму кога јас купи нив како што се.Сите мои Огласи во која се наведува НОВИ Или "БРЕНД НОВИ АКЦИИ" или "СТАРИОТ ПАРК" како што се КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ, АВТО ДЕЛОВИ, КНИГИ, КАСЕТИ, 8 ПЕСНА ЛЕНТИ ЕКТ, биле во простор за 30 години или така.Повеќето сите "се КОРИСТИ" објекти, кои доаѓаат од Единица за Складирање Запленувања.Најчесто се појавува cosmetically да биде во добра состојба; сепак, јас нема да имаат начин за да се знае дали тие работат или не.Јас се стремиме да им даде на СИТЕ моите клиенти 100% задоволство, затоа јас ќе се среќни да се даде ЦЕЛОСНА REFUExported Од Export Your Store.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа