.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 800F-N3R СЕР. Б NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 800F-N3R СЕР. Б NSNP-ОЕМ

DEN 552.00
Достапност
Залиха

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ЦРВЕНО МОДУЛ, СЕР.Б, 24 V.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа