.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 1492-CB2G030 СЕР. C 3А 277V NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 1492-CB2G030 СЕР. C 3А 277V NSNP-ОЕМ

DEN 696.00
Достапност
Залиха

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).КОЛО ПРЕКИНАТО, СЕР.C, 3А, 277 V.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа