.

.

2 Канал 12V Реле Modul, Реле Модул 2 Каналот 5/12/24V Реле Модул Изолирани Optocoupler Висок и Низок Степен Потребен Модул 1PC(5V)

2 Канал 12V Реле Modul, Реле Модул 2 Каналот 5/12/24V Реле Модул Изолирани Optocoupler Висок и Низок Степен Потребен

DEN 1639.20
Достапност
Залиха

Користење на SMT optocoupler изолација, таа има силни возење способност и стабилни перформанси; активирањето на тековната е 5m A.AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A.Модулите може да бидат предизвикани од поставување на високи или ниски нивоа преку жица скокач.Грешка-толерантни дизајн, дури и ако за контрола на линија е скршен, реле не ќе се движат.На интерфејс дизајнот е хуманизирано.Сите интерфејси може да биде директно поврзан преку терминал, кој е многу удобен.Купите Доверба : Нека ти се чувствуваат безбедно користење, па ќе имаат подобро користење на искуство.Голема вредност за пари.Ако имате било какви проблеми, ве молиме падна слободно да не контактирате во секое време.Нашиот тим ќе ви помогне да го решите проблемот што е можно поскоро.Спецификација : Работен напон : 5 V, 12 V, 24 V(Изборен) Max оптоварување : AC 250 V/10 A; DC 30 V/10 A Канал : 2 Производ димензија : 50*41*18.5 мм / 2*1.6*0.7 во Моќта на светлината : Зелена Реле за светло, Црвено Одбор боја : Црвен Пакет листа : 1 * Реле Модул Забелешка : Модул интерфејс : 1. DC+ : Поврзување на позитивниот пол на напојување 2. DC- : Поврзување на напојување негативен пол 3. IN1 : 1 сигнал предизвика терминал, може да поставите високо или ниско ниво на контрола реле вшмукување 4. IN2 : 2 сигнал предизвика терминал, може да поставите високо или ниско ниво на контрола реле вшмукување Реле излез : 1. БР.1 : 1 канал реле обично се отвора интерфејс.Реле е стопирана пред вшмукување и краток поврзани со COM1 по вшмукување. 2. COM1 : 1 канал реле заеднички Интерфејс 3. NC1 : 1 канал реле нормално затворен интерфејс, краток врска со COM1 пред реле вшмукување, суспензија по вшмукување 4. NO2 : 2 каналот реле често се отвора интерфејс.Реле е стопирана пред вшмукување, и е краток поврзани со COM2 по вшмукување. 5. COM2 : 2 каналот реле заеднички интерфејс 6. NC2 : 2 каналот реле нормално затворен интерфејс, краток Врска со COM2 пред реле вшмукување, суспензија по вшмукување.Висок и низок степен на активирањето селектор : 1. S1 е потребен избор на високо и ниско ниво 1 канал реле. 2. S2 е потребен избор на високо и ниско ниво 2 каналот реле. 3.com и ниска краток конекција, соодветните реле е ниско ниво на активирањето, com и висок краток конекцијата е на високо ниво активирањето.

Параметрите на стоката

Working voltage:
5V, 12V, 24V(Optional)
Max load:
AC 250V/10A; DC 30V/10A
Channel:
2
Product dimension:
50*41*18.5mm / 2*1.6*0.7in
Power light:
Green
Relay light:
Red
Board color:
Red
Package list:
1 * Relay Module :
Note:
Module interface:
1. DC+:
Connect the positive pole of the power supply
2. DC-:
Connect power supply negative pole
3. IN1:
1 signal trigger terminal, can set high or low level control relay suction
4. IN2:
2 signal trigger terminal, can set high or low level control relay suction
Relay output:
1. NO1:
1 channel relay usually opens the interface. The relay is suspended before suction and short-connected with COM1 after suction.
2. COM1:
1 channel relay common Interface
3. NC1:
1 channel relay normally closed interface, short connection with COM1 before relay suction, suspension after suction
4. NO2:
2 channel relay often opens interface. The relay is suspended before suction, and is short-connected with COM2 after suction.
5. COM2:
2 channel relay common interface
6. NC2:
2 channel relay normally closed interface, short Connection with COM2 before relay suction, suspension after suction.
High and low level trigger selector:
1. S1 is the trigger selection of high and low level 1 channel relay. :
2. S2 is the trigger selection of high and low level 2 channel relay. :
3.com and low short connection, the corresponding relay is low-level trigger, com and high short connection is high-level trigger. :

Подобро ви се допаѓа