.

.

CHOUBENBEN Компатибилен со Твин Ѕвезда ClassicFlame Dura Пламен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 6HM9029 6HM9029-O107 6HM9029-C218 6QI071ARA 6HM9179-O128 6HM4617-O128 6HM4617-W325 (T-B13)

CHOUBENBEN Компатибилен со Твин Ѕвезда ClassicFlame Dura Пламен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач

DEN 487.20
Достапност
Залиха

★ Компатибилен со Твин Ѕвезда Classic Flame Dura пламен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 6 HM9029 6 HM9029-O107 6 HM9029-C218 6 QI071 ARA 6 HM9179-O128 6 HM4617-O128 6 HM4617-W325 (T-B13). ★ ОВА НЕ Е УНИВЕРЗАЛЕН Близнак Ѕвезда Classic Flame Dura пламен Камин Далечинска Контрола, Ако не сте сигурни за што далечински да ги ред за вашиот единица, ве молам, само нас контакт пред да нарачате. ★ Далечинскиот работи без било програмирање директно од пакетот. (T-B13) Компатибилен со Твин Ѕвезда Classic Flame Dura пламен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 6 HM9029 6 HM9029-O107 6 HM9029-C218 6 QI071 ARA 6 HM9179-O128 6 HM4617-O128 6 HM4617-W325 (T-B13).

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа