.

.

RCECAOSHAN Замена за Близнак Ѕвезда Електричен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 10HM8000 10HM2273 10HM4128 10HM1342 10HM4126 10HM2274 10HM4124 10QI071ARA 10QI072ARA 10QH8000-C240

RCECAOSHAN Замена за Близнак Ѕвезда Електричен Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 10HM8000 10HM2273

DEN 991.20
Достапност
Залиха

★ Замена Близнак Ѕвезда Duraf Iame Далечински Управувач 9 HM8000 9 QI072 ARA 10 HM2274 TCO 10 HM9274 10 QI081 ARA 9 HM8000-O142 9 HM8000-C285 10 HM8000 10 HM2273 10 HM4128 10 HM1342 10 HM4126 10 HM2274 10 HM4124 10 QI071 ARA 10 QI072 ARA 10 QH8000-C240. ★ ОВА НЕ Е УНИВЕРЗАЛЕН Близнак Ѕвезда Duraf Iame Камин Далечинска Контрола, Ако не сте сигурни за што далечински да ги ред за вашиот единица, ве молам, само нас контакт пред да нарачате. ★ ОВА НЕ Е УНИВЕРЗАЛЕН Близнак Ѕвезда Duraf Iame Камин Далечинска Контрола, Ако не сте сигурни за што далечински да ги ред за вашиот единица, ве молам, само нас контакт пред да нарачате. ★ Не батеријата вклучени (Батерија Тип : ААА 1.5 V ). ★ Далечинскиот работи без било програмирање директно од пакетот откако ќе се стави во батерии.Замена за Близнак ѕвезда Duraf Iame Electric Камин Печка Грејач Инфрацрвениот Далечински Управувач 9 HM8000 9 QI072 ARA 10 HM2274 TCO 10 HM8000 10 HM2273 10 HM4128 10 HM1342 10 HM4126 10 HM2274 10 HM4124 10 QI071 ARA 10 HM9274 10 QI081 ARA 10 QI072 ARA 10 QH8000-C240.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа