.

.

Стабилни Перформанси со Осигурач РБС Модул 2A за Сите Видови на DIY DIY(12V)

Стабилни Перформанси со Осигурач РБС Модул 2A за Сите Видови на DIY DIY(12V)

DEN 1476.00
Достапност
Залиха

Високо ниво активирањето : Во индустриска контрола, наречена PNP активирањето, negetive активирањето, кога напонот помеѓу предизвика терминал и негативниот пол на снабдувањето со електрична енергија е 0 V, или блиску до 0 V.Високо ниво активирањето : Во индустриска контрола, наречена PNP активирањето, negetive активирањето, кога напонот помеѓу предизвика терминал и негативниот пол на снабдувањето со електрична енергија е 0 V, или блиску до 0 V.Стабилни перформанси на електронски компоненти, така што вашата опрема можат да работат stably.Висока чувствителност на производи.Употребата на производот проширување на способност, може да се користи за сите типови на DIY.Со осигурач за да се обезбеди безбедно користење на овој модул.Високо ниво активирањето : Во индустриска контрола, наречена PNP активирањето, negetive активирањето, кога напонот помеѓу предизвика терминал и негативниот пол на снабдувањето со електрична енергија е 0 V, или блиску до 0 V.Стабилни перформанси на електронски компоненти, така што вашата опрема можат да работат stably.Висока чувствителност на производи.Употребата на производот проширување на способност, може да се користи за сите типови на DIY.Со осигурач за да се обезбеди безбедно користење на овој модул.

Параметрите на стоката

Type:
1 Channel
Weight:
Approx.12g/ 0.4oz
Rated current:
2A
Voltage:
DC 5V/12V (Optional)
Package List:
1 * SSR Module :
DC +:
positive power supply
DC :
connect power negative
The CH terminal is the trigger terminal of the module. When there is a trigger signal, the output switches (A, B) of the solid state relay will close. The load will be conductive. :

Подобро ви се допаѓа