.

.

Гудмен PCBBF112S Одбор за Контрола

Гудмен PCBBF112S Одбор за Контрола

DEN 1794.00
Достапност
Залиха

Компатибилен со моделите DMS90453 BXA, DMS90703 BXA и DMS90704 CXA.Компатибилен со моделите DMS90904 CXA, DMS90905 DXA и DMS91155 DXA.Компатибилен со моделите GDS80453 AN, GDS80453 AX и GDS80703 AN.Опис На Производот На Гудмен Mfg.Компанијата PCBBF112 S Одбор за Контрола е замена на дел кој е компатибилен со моделите : DMS90453 BXA, DMS90703 BXA, DMS90704 CXA, DMS90904 CXA, DMS90905 DXA, DMS91155 DXA, GDS80453 AN, GDS80453 AX, GDS80703 AN.Од Производителот На Гудмен Mfg.Компанијата PCBBF112 S Одбор за Контрола е замена на дел кој е компатибилен со моделите : DMS90453 BXA, DMS90703 BXA, DMS90704 CXA, DMS90904 CXA, DMS90905 DXA, DMS91155 DXA, GDS80453 AN, GDS80453 AX, GDS80703 AN.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа