.

.

Olson Бенд Виде Ножот 105 Долго

Olson Бенд Виде Ножот 105 Долго

DEN 795.36
Достапност
Залиха

1/4" x .025 x 6 прескокнете.Општа намена.За хард/меки дрво, пластика.Намалувања 5/8" радиус.Се продаваат како и 2 ЕДИНИЦИ на $14.10 по единица. (1 единица = секој.) 105" долго. 1/4" x .025 x 6 прескокнете.Општа намена.За хард/меки дрво, пластика.Намалувања 5/8" радиус.Минимална 1/2" берза.Медиум/мазна завршница.Carded.Производителот број : 14505. SKU # : 2139798. Земја на потекло : (TBA).Дистрибуиран од страна на Olson Видов Компанија.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа