.

.

Хели Max Секира 100 КП Главното Вратило

Хели Max Секира 100 КП Главното Вратило

DEN 1924.80
Достапност
Залиха

КАРАКТЕРИСТИКИ : Метална конструкција.ВКЛУЧУВА : Главното Вратило (копче #8) со Монтажа Завртка jxs 10/29/12 ir/jxs.ВКЛУЧУВА : Главното Вратило (копче #8) со Монтажа Завртка jxs 10/29/12 ir/jxs.Од Производителот Ова е Главното Вратило за Хели-Max Секира 100 КП Flybarless Хеликоптер.КАРАКТЕРИСТИКИ : Метална конструкција.ВКЛУЧУВА : Главното Вратило (копче #8) со Монтирање на Завртка.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа