.

.

Авто Метар IC-20 Замена Индуктивен Amp Менгеме

Авто Метар IC-20 Замена Индуктивен Amp Менгеме

DEN 11346.00
Достапност
Залиха

Замена индуктивен amp менгеме. 20ft води со брз disconnect.За користење со BVA-36/2, BVA-34, и BVA-2100. 20ft води со брз disconnect.За користење со BVA-36/2, BVA-34, и BVA-2100. Замена индуктивен amp менгеме. 20 нога води со брз disconnect.За користење со BVA-36/2, BVA-34, и BVA-2100.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа