.

.

Fauvipone Мотоцикл 4Pin да OBD2 Дијагностички Скенер со Адаптер Кабел за Du-ca-ti Мотор, Компатибилен со Elm327 Дијагностички Скенер за Програмирање Читање Код ЕКИ Мелодија

Fauvipone Мотоцикл 4Pin да OBD2 Дијагностички Скенер со Адаптер Кабел за Du-ca-ti Мотор, Компатибилен со Elm327

DEN 407.76
Достапност
Залиха

Компатибилна со речиси Du-ca-ti мотоцикли и сите OBD2 дијагностички скенери.Поддршка ELM327, obd код скенерот, obdii код читач итн.Со овој 4 Pin за да го OBD2 адаптер кабел можете да го поврзете вашиот Du-ca-ti мотоцикли компатибилен OBD2 дијагностички скенер.Поврзете со OBD дијагностички скенер, тоа може да прочитате во живо на моторот на податоци како што се брзината, RPM, темп, O2 сензор податоци, емисии, напони, итн.Дел број : Du-1. Мотоцикл 4 Pin да OBD2 Дијагностички Скенер со Адаптер Кабел за Du-ca-ti Мотор, Компатибилен со Elm327 Дијагностички Скенер за Програмирање Читање Код ЕКИ Мелодија.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа