.

.

Автомобилски Внатрешни работи Заштита 50-002 Авто-Мате 12 x 400-Метри Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање Лист

Автомобилски Внатрешни работи Заштита 50-002 Авто-Мате 12 x 400-Метри Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање

DEN 893.28
Достапност
Залиха

Вклучува Една 12 од 400 Метри Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање Лист.Нуди Едноставни За Користење.Овозможува Поместување на Опфатени Возило.Нуди Лесен Начин да обезбедат Максимална Заштита.Карактеристики на Транспарентен Неутрален Дизајн.Автомобилски Внатрешни работи Заштита 50-002 Авто-Мате 12 x 400-Метри Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање на Состојба е ингениозно дизајниран кога се користи правилно да речиси се обезбеди практична елиминација на расчистување на работа.Авто-Мате Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање на Состојба е едноставно да се користат, таа бара само една минута за да се покрие автомобил.За дополнителна погодност, Авто-Мате Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање Лист исто така може да овозможи движење на возилото додека се покриени.Кој на транспарентен дизајн за боја проверки на Авто-Мате Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање Лист исто така може да го издржат рерна употреба и е отпорен на лизгање.Авто-Мате Висока Температура Отпорни на Авто-Маскирање Лист прави маскирање една или повеќе области на податлив задача.Ние сме горди да се произведуваат намерно подобри производи.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа