.

.

Uxsiya Автоматско NiMH Батерија Полнење Одбор се Минимизира Топлина Дисипација NiMH Батерија Полнач за Постојан Струја NiMH Батерија Полнење Модул за Батерија Полнач(Не Те

Uxsiya Автоматско NiMH Батерија Полнење Одбор се Минимизира Топлина Дисипација NiMH Батерија Полнач за Постојан

DEN 1152.00
Достапност
Залиха

Одржување полнење на владата (тајмер престанок).Одржување полнење на владата (тајмер престанок).Precharge регулатива за наплата на длабоко празни батерии и минимизирање на дисипација на топлина за време на иницијалната наплата.Автоматско lowpower режим на спиење кога моќта на текст е отстранет.Со LED индикатор за да се покаже на статусот на полнење.Постојан струја / константна температура соработка со топлинска регулатива да се зголеми на наполнетост на ефикасноста без ризик од прегревање.Функција : 1. Precharge регулатива за наплата на длабоко празни батерии и минимизирање на дисипација на топлина за време на иницијалната наплата.2. Постојан струја / константна температура соработка со топлинска регулатива да се зголеми на наполнетост на ефикасноста без ризик од прегревање.3. Автоматско lowpower режим на спиење кога моќта на текст е отстранет.4. Одржување полнење на владата (тајмер престанок).5. Со LED индикатор за да се покаже на статусот на полнење.Спецификација : 1 Cell(1 S) 1.5 V Верзија : Напон на Полнење : 1.5 V2 Cell(2 S) 3 V Верзија : Полнење на струјата : 1 AInput Напон : DC 56 V(Препорачуваме DC 5 V) Температура на Чување : 65~125℃Апликација : Соларен Charging Electronic Речникот.

Параметрите на стоката

1Cell(1S) 1.5V Version:
    Charging Voltage
2Cell(2S) 3V Version:
Charging Current :
1A
Input Voltage :
DC 56V(Recommend DC 5V)
  :
Storage Temperature :
 65~125℃
Application:
  
Solar Charging :
Electronic Dictionary :

Подобро ви се допаѓа