.

.

Plug & Play Далечински Стартер со Т-Подигнат Компатибилен со Изберете 2006-2014 Хонда Возила

Plug & Play Далечински Стартер со Т-Подигнат Компатибилен со Изберете 2006-2014 Хонда Возила

DEN 479.76
Достапност
Залиха

Вклучува не сече, не splice Т-подигнат за ОЕМ како се инсталира.Рачен менувач режим компатибилен како и Компатибилен со гас и дизел мотори.Системот може да се контролира од страна на Smart Start, било на Pro Start долга низа АНТЕНСКИ Систем (34-0843 & 34-0845).Компатибилен со Изберете Хонда возила - ве молиме контактирајте со продавачот пред да нарачате да се потврди компатибилноста. **ЗАБЕЛЕШКА** Оваа единица е Сосема Нов, тоа не доаѓа со упатства за инсталација или жици дијаграми и бара професионална инсталација.Овој производ е preflashed со фирмверот што е наведено во листата детали.Ние препорачуваме reflashing firmware-от, пред да ја инсталирате.Некои Возила Може да бара дополнителни делови кои не се содржани и се продава одделно.Plug & Play Далечински Стартер Т-Темперамент, C6 Компатибилен со изберете 2006-2014 Хонда Возила - Фирмверот 800.HONDA4 Претходно Вчитани 2006 Акура CSX 2006 година Хонда Граѓански 2007 Акура MDX 2007 година Хонда Граѓански 2007 Година Хонда CR-V 2008 Акура CSX 2008 Акура MDX 2008 Акура RDX 2008 година, Хонда Граѓански 2008 Година, Хонда CR-V 2009 Акура MDX 2009 Акура RDX 2009 година, Хонда на Граѓанскиот 2009 Година, Хонда CR-V 2009 Година, Хонда Фит 2010 Акура CSX 2010 Акура MDX 2010 Акура RDX 2010 Хонда Граѓански 2010 Хонда CR-V 2010 Година, Хонда Фит 2011 Акура CSX 2011 Акура MDX 2011 Акура RDX 2011 Хонда Граѓански 2011 Хонда CR-V 2012 Акура RDX 2012 Хонда CR-Z 2013 Акура MDX 2013 Хонда Фит 2014 Година Хонда Фит.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа