.

.

Нови Winderosa Пумпа за Вода Обнова Комплет за KTM 300 MXC 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003, 360 MXC 1996 1997, 360 SX 96 97 1996 1997, 380 EXC 98 99 00 01 02 1998 1999 2000 2001 2002

Нови Winderosa Пумпа за Вода Обнова Комплет за KTM 300 MXC 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003, 360

DEN 1263.60
Достапност
Залиха

Вклучува секој заптивка, O-ring, лого, и печат потребни за обнова на една пумпа за вода.Типичен комплет вклучува следниве о Лежишта каде што е применливо.о Гумени Печати.о Механички пумпа за Вода печат каде што е применливо.o Страна покрие заптивка.о пумпа за Вода заптивка.о Snap прстени се наоѓа на пумпа за вода вратило.о Бакар мозоци подлошки.Потврди дел одговара пред purchasing Water Пумпа за Обнова Комплет за KTMApplications : KTM EXC 250 1994 - 2003, EXC 300 1994 - 2003, EXC 360 1996 - 1997, EXC 380 1998 - 2002 ГОДИНА, MXC 300 1994 - 2003, MXC 360 1996 - 1997, MXC 380 1998 - 2001, SX 250 1994 - 2002, SX 300 1994 ГОДИНА, SX 360 1996 - 1997, SX 380 1998 - 2002 ГОДИНА, SXS 250 2001 година.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа