.

Оваа чаша течење доказ дизајн, препорачливо е во торба.Погоден за канцеларија, дома, на патување употре

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

✔[Одржување на Температура]:Оваа Нерѓосувачки Челик Вакуум Изолирани Кригла може да се чува на темпер

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Удобно дизајн Led Дисплеј : Капак дизајниран за совршенпроток пиење искуство.Голем екран на smart температу

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

✔[Одржување на Температура]:Оваа Нерѓосувачки Челик Вакуум Изолирани Кригла може да се чува на темпер

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

✔[Одржување на Температура]:Оваа Нерѓосувачки Челик Вакуум Изолирани Кригла може да се чува на темпер

Оценка на посетителот:
Залиха

✔[Одржување на Температура]:Оваа Нерѓосувачки Челик Вакуум Изолирани Кригла може да се чува на темпер

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Совршена големина : 17 унца / 500 ml.Нашата вода во шишиња се дизајнирани со совршена големина за двете деца

Оценка на посетителот:
Залиха

Материјал : 304 од не ' рѓосувачки челик,храна одделение pp, стп кожа.Капацитет : 17 унци / 500 ml; Димензии : До

Оценка на посетителот:
Залиха

【Топло и сместување】 мали димензии, лесно да се носат и лесно да се носат во торба, мултикористи за извр

Оценка на посетителот: