.

.

UpBright Автомобил USB DC Адаптер Компатибилен со Cardo Скала Rider ScalaRider Q1 Самостојна Q3 G4 G9 G9x QZ Powerset Teamset Мотоцикл Шлем Спогодба Bluetooth Комуникација, Систем Слушалки Напојување

UpBright Автомобил USB DC Адаптер Компатибилен со Cardo Скала Rider ScalaRider Q1 Самостојна Q3 G4 G9 G9x QZ Powerset

DEN 2004.00
Достапност
Залиха

Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Автомобил USB DC Адаптер Компатибилен со Cardo Скала Rider Scala Rider Q1 Самостојна Q3 G4 G9 G9x QZ Powerset Teamset Мотоцикл Шлем Спогодба Bluetooth Комуникација, Систем Слушалки Авто Возило Брод RV Camper запалка приклучок за Приклучокот за Напојување од Папочната Кабелот на Полначот на Батеријата ПСУ.Up Bright Автомобил USB DC Адаптер Компатибилен со Cardo Скала Rider Scala Rider Q1 Самостојна Q3 G4 G9 G9x QZ Powerset Teamset Мотоцикл Шлем Спогодба Bluetooth Комуникација, Систем Слушалки Авто Возило Брод RV Camper запалка приклучок за Приклучокот за Напојување од Папочната Кабелот на Полначот на Батеријата ПСУ CECCCROHS.

Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа